Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie Groningen

Conversie optimaliseren bij jouw website

Je hebt een website en de bezoekers stromen aardig binnen doordat je investeert in Google AdWords, zoekmachine optimalisatie, blogs schrijft, actief met social media bezig bent en noem het maar op. Toch blijven de website aanvragen of online verkoopomzet onder de maat. AndCode kan jouw bestaande website optimaliseren en daarmee een hogere webconversie genereren. Vaak heb je helemaal geen nieuwe website nodig maar ben je al geholpen met een aantal quick wins zoals een andere pagina indeling, het gebruik van een andere conversie kleur of door bestanden te verkleinen waardoor pagina’s sneller ingeladen worden.
Doordat we de conversie verbeteren, zullen de AdWords campagnes en/of het zoekmachine optimalisatie project ook meer rendabel zijn, omdat meer van de doorgestuurde website bezoekers daadwerkelijk zullen converteren.

A/B pagina testen

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, kunnen er meer dan twee pagina’s tegelijk worden getest. Bij een A/B test wordt de huidige pagina getest tegen een of meerdere varianten. Bij significantie wordt de winnende variant na een uitgebreide controle direct geïmplementeerd. Door dit proces te herhalen leer je van je bezoeker en sluit je website steeds beter op de wensen van deze bezoeker aan. Met een beter resultaat.

Multivariate test

Bij een A/B test worden losse pagina’s ten opzichte van elkaar getest. Bij een multivariate test worden er meerdere varianten van meerdere elementen op een enkele pagina getest. Je kunt hierbij denken aan elementen als lay-out, lettertype, buttons, tekst en visuele elementen.
De versie die als beste uit de test komt, wordt uiteindelijk gekozen als nieuwe landingspagina. Belangrijk is om te blijven optimaliseren en monitoren. Een pagina kan namelijk wel een hoger doorklikratio hebben, maar zorgt deze nieuwe pagina ook voor meer conversies?

Tijd om kennis te maken

Vooraf kunnen wij je een indicatie geven met de te behalen resultaten. Dat is wel zo prettig en je weet of jouw investering opweegt tegen de te verwachten resultaten. Wij gaan voor jou op zoek naar de knelpunten en komen met een gedegen eind rapportage waarmee je direct aan de slag kunt.

JOUW IDEEËN EN ONZE CODE

Met meer dan 15 jaar ervaring, vindt AndCode samen met jouw intelligente digitale oplossingen voor jouw ideeën. Bij AndCode werken we met mensen en aan projecten waar we in geloven. Door een helder design en intuïtieve werking, creëren we websites en applicaties waarbij de verbinding met de gebruiker voorop staat. AndCode is trots op haar code. We schrijven elegante code, simpel, modulair en georganiseerd. Op deze manier houden we onze code leesbaar, flexibel en makkelijk te onderhouden.

ONS TEAM

AndCode bestaat uit een team jonge gedreven mensen met expertises in development, design en marketing. We pakken graag nieuwe uitdagende projecten aan en samen zorgen we ervoor dat we de beste oplossing bieden voor jouw vraagstuk.

TECHNIEKEN

We werken met de nieuwste technologieën die beschikbaar zijn op het gebied van software ontwikkel- en marketing.

COMMUNICATIE

Bij ons staat jouw vraagstuk centraal. Wij voeren graag regelmatig overleg. Samen bepalen we de frequentie, want om tot een goed eindproduct of resultaat te komen is communicatie van groot belang.

Een goed idee? Wij denken met je mee!

    6+2