Werken bij AndCode

Gezocht: Developers m/v (2 fte)

Als bedrijf timmeren wij hard aan de weg door de goede dingen te doen, hierdoor is onze klantenkring razendsnel gegroeid. Om ons servicelevel op peil te houden zijn we op zoek naar developers met back- en front-end skills. We zijn op zoek naar een alleskunner die graag in oplossingen en met onze opdrachtgevers meedenkt.

Je werkt samen met andere developers die bestaande custom applicaties, websites en webshops verbeteren en uitbreiden. Je bent bekend met PHP en zorgt er, samen met je collega’s, voor dat de applicaties zowel aan de voor- als aan de achterkant er pico bello uitzien. Hierbij blijf je constant bezig met het doorvoeren van verbeteringen. Naast het doorontwikkelen van applicaties ontwikkel je voor opdrachtgevers ook nieuwe applicaties/modules. Daarnaast vind je het leuk om nieuwe technieken aan te pakken en met deze te werken.

Over je werkplek hoef je je geen zorgen te maken. Jouw thuisbasis is de Melkfabriek. Daar hebben we een fraai kantoor met verse koffie, zo veel als je wilt. Met enige regelmaat gaan we met z’n allen naar de bios of is er een teamuitje.

Skills

• PHP, HTML, CSS, Javascript
• MySQL (pre)

Wij bieden

• Marktconform salaris
• Eigen werkplek
• Ruimte voor creativiteit
• Relaxte werksfeer (er wordt gelachen)
• Werktijden in overleg

Spreekt dit jou aan? Stuur dan een e-mail met je c.v. en referenties naar marc[et]andcode.nl, dan nodigen we je uit voor een kop koffie.

JOUW IDEEËN EN ONZE CODE

Met meer dan 15 jaar ervaring, vindt AndCode samen met jouw intelligente digitale oplossingen voor jouw ideeën. Bij AndCode werken we met mensen en aan projecten waar we in geloven. Door een helder design en intuïtieve werking, creëren we websites en applicaties waarbij de verbinding met de gebruiker voorop staat. AndCode is trots op haar code. We schrijven elegante code, simpel, modulair en georganiseerd. Op deze manier houden we onze code leesbaar, flexibel en makkelijk te onderhouden.

ONS TEAM

AndCode bestaat uit een team jonge gedreven mensen met expertises in development, design en marketing. We pakken graag nieuwe uitdagende projecten aan en samen zorgen we ervoor dat we de beste oplossing bieden voor jouw vraagstuk.

TECHNIEKEN

We werken met de nieuwste technologieën die beschikbaar zijn op het gebied van software ontwikkel- en marketing.

COMMUNICATIE

Bij ons staat jouw vraagstuk centraal. Wij voeren graag regelmatig overleg. Samen bepalen we de frequentie, want om tot een goed eindproduct of resultaat te komen is communicatie van groot belang.

Een goed idee? Wij denken met je mee!

    6+2