Interactieve video

Interactieve promotie video Groningen

Interactieve promotie video Groningen

Een interactieve promotie video zegt meer dan 1000 woorden, het is een cliché maar absoluut waarheid. Content zoals video zal de komende jaren steeds meer ingezet gaan worden als marketing tool, in welke vorm dan ook. Of het nu gaat om een korte bedrijfsintroductie video, een rapportage of juist het belichten van een product of dienst, AndCode zorgt er samen met jouw voor dat het doel uit je beeldscherm spat.

Interactieve video laten maken

Wie met zijn of haar video onderscheidend wil zijn kijkt naar de mogelijkheden van interactieve video’s. De ontwikkelingen in het land van interactieve video’s denderen maar door. Gelukkig maar, want tegenwoordig bestaan er handige tools waarmee je binnen no-time een zeer onderscheidende interactieve video ontwikkelt. Met een interactieve video neem je de kijker, jouw prospect, mee aan de hand en zul je zien dat door die interactie een hogere conversie zal ontstaan. Daarnaast hebben interactieve video’s een hoge SEO waarde.

Interactieve video door AndCode

In je speurtocht naar een partij die de juiste video voor je ontwikkelt ben je bij ons terecht gekomen. Je hebt verschillende referenties bekeken of iemand heeft je op ons geattendeerd. Laat je verrassen door onze mogelijkheden en stuur ons een bericht.

JOUW IDEEËN EN ONZE CODE

Met meer dan 15 jaar ervaring, vindt AndCode samen met jouw intelligente digitale oplossingen voor jouw ideeën. Bij AndCode werken we met mensen en aan projecten waar we in geloven. Door een helder design en intuïtieve werking, creëren we websites en applicaties waarbij de verbinding met de gebruiker voorop staat. AndCode is trots op haar code. We schrijven elegante code, simpel, modulair en georganiseerd. Op deze manier houden we onze code leesbaar, flexibel en makkelijk te onderhouden.

ONS TEAM

AndCode bestaat uit een team jonge gedreven mensen met expertises in development, design en marketing. We pakken graag nieuwe uitdagende projecten aan en samen zorgen we ervoor dat we de beste oplossing bieden voor jouw vraagstuk.

TECHNIEKEN

We werken met de nieuwste technologieën die beschikbaar zijn op het gebied van software ontwikkel- en marketing.

COMMUNICATIE

Bij ons staat jouw vraagstuk centraal. Wij voeren graag regelmatig overleg. Samen bepalen we de frequentie, want om tot een goed eindproduct of resultaat te komen is communicatie van groot belang.

Een goed idee? Wij denken met je mee!

    6+2