Een Magento 2.0 webshop laten ontwikkelen

Magento 2.0 webshop laten ontwikkelen in Groningen

Een (nieuwe) webshop laten ontwikkelen of beheren op het CMS Magento 2.0, waar ga je beginnen? Het aanbod van Magento ontwikkelaars is groot. Maar met wie wil jij zaken doen? Met welke development partij wil jij sparren? Wie begrijpt wat jij wilt met als uitgangspunt de bezoeker? Jij wilt gewoon de beste Magento webshop laten maken door specialisten in Groningen.

Organisaties maken steeds vaker gebruik van het e-commerce platform Magento doordat dit systeem vele e-commerce mogelijkheden en voordelen biedt. Niet voor niets is Magento dan ook het snelst groeiende open source platform voor webwinkels. Als ondernemer verwacht je dat een dergelijk systeem dan onbetaalbaar is, maar het tegendeel is waar. Juist voor (startende) organisaties is het gebruik van Magento een voordeel omdat het systeem met jouw omzet meegroeit. Het is alleen belangrijk het juiste plan te ontwikkelen met de juiste developers. Zo blijven de kosten binnen de begroting en weet je waar je aan toe bent.

Voordelen van een Magento 2.0 webshop

Ieder CMS systeem heeft haar voor- en nadelen. Wij ontwikkelen webshops op het CMS Magento Community Edition. Dit is een gratis (instap) CMS systeem welke ontwikkeld is voor e-commerce doeleinden. Een aantal voordelen van dit systeem:

• zoekmachinevriendelijk: Magento is 100% SEO proof
• multi-shops: je kunt meerdere (grote) webshops op dezelfde database beheren
• uitgebreid: standaard biedt Magento veel functionaliteit waarbij er veel uitbreidingsmogelijkheden beschikbaar zijn
• Magento is een systeem dat met jouw omzet meegroeit
• open source: je bent niet gebonden aan dezelfde ontwikkelaar en het systeem wordt continu doorontwikkeld

AndCode heeft de kennis en expertise in huis om custom made modules te ontwikkelen. Neem bijvoorbeeld even een kijkje op PeterPrint.nl. Voor deze, op Magento compleet ontwikkelde, webshop hebben wij meerdere custom made modules ontwikkeld waaronder de productcalculator. Daarnaast hebben wij ervoor gezorgd dat het hele proces, vanaf het configureren van een product tot het complete bestelbestand en verzenden, geautomatiseerd is (en daar zijn we absoluut trots op).

Tijd om kennis te maken

Heb je plannen voor een nieuw project of bedrijf? Wil je een Magento webshop laten (door) ontwikkelen? Ben je op zoek naar een beheerder? Laat je verrassen door de mogelijkheden, neem contact met ons op.

JOUW IDEEËN EN ONZE CODE

Met meer dan 15 jaar ervaring, vindt AndCode samen met jouw intelligente digitale oplossingen voor jouw ideeën. Bij AndCode werken we met mensen en aan projecten waar we in geloven. Door een helder design en intuïtieve werking, creëren we websites en applicaties waarbij de verbinding met de gebruiker voorop staat. AndCode is trots op haar code. We schrijven elegante code, simpel, modulair en georganiseerd. Op deze manier houden we onze code leesbaar, flexibel en makkelijk te onderhouden.

ONS TEAM

AndCode bestaat uit een team jonge gedreven mensen met expertises in development, design en marketing. We pakken graag nieuwe uitdagende projecten aan en samen zorgen we ervoor dat we de beste oplossing bieden voor jouw vraagstuk.

TECHNIEKEN

We werken met de nieuwste technologieën die beschikbaar zijn op het gebied van software ontwikkel- en marketing.

COMMUNICATIE

Bij ons staat jouw vraagstuk centraal. Wij voeren graag regelmatig overleg. Samen bepalen we de frequentie, want om tot een goed eindproduct of resultaat te komen is communicatie van groot belang.

Een goed idee? Wij denken met je mee!

    6+2