Social Media Marketing

Val op met Social Media Marketing

Veel van jouw fans en potentiële klanten zijn al te vinden op Facebook en andere Social Media. Door als organisatie met de perfecte strategie ook zichtbaar op Social Media te zijn, zorg jij onder andere voor betrokkenheid. Laat deze kans niet onbenut en trek de juiste aandacht. Target jouw doelgroep en bereik veel potentiële klanten door Social Media Marketing met ons toe te passen. Ben je klaar om te socializen? Samen houden we de fans altijd op de hoogte.

Bouw aan een sterk merk

Net zoals al die andere succesvolle organisaties wil jij van jouw bedrijf natuurlijk een sterk merk maken. Wees ervan bewust dat er op onder andere Facebook, Instagram, Google+ en Twitter heel veel kansen voor jouw organisatie liggen. Het is gratis aan te maken, eenvoudig in te zetten en wist je dat je meer dan 90% (!) van de Nederlanders actief zijn op een van deze kanalen? Ook jij kunt, net zoals al die andere succesvolle organisaties, Social Media marketing effectief inzetten. Maar hoe doe je dat? Waar haal je de tijd vandaan en, belangrijker, hoe beheer je je account of adverteer je effectief? Aan de hand van deze vragen gaan we samen de perfecte strategie op maat uitstippelen. Social Media uitbesteden aan AndCode betekent een concrete doelgroep benadering. Wij nemen het Social Media beheer graag in handen en zetten onze ruime ervaring in zowel nationaal als lokaal adverteren voor jouw bedrijf in praktijk. Zo maken wij van volgers trouwe fans.

Social Media beheer

Social media beheer is bij ons een continu proces waarin we keer op keer de resultaten voor jouw bedrijf proberen te verbeteren. Er bestaat geen gouden strategie dat werkt in iedere branche. De ene campagne zal dan ook beter presteren dan de andere. Wij zien elk bedrijf als unieke organisatie en met dat idee stellen wij onze campagnes op: uniek en op maat gemaakt. Social media beheer door AndCode betekent dan ook een doelgerichte werkwijze speciaal voor jouw bedrijf. We evalueren en analyseren continu om zo tot de beste resultaten te kunnen komen. Altijd in overleg, want samen vormen we de expertise voor de beste prestaties. Wil je ook trouwe fans, je naamsbekendheid versterken en goedkoop nieuwe leads genereren? Laat ons jouw bedrijf dan helpen met het Social Media beheer.

Er is zoveel mogelijk met het adverteren op Social Media dat het een beangstigend effect voor bedrijven op kan wekken. Toch maakt jouw bedrijf een misslag wanneer er niet of zelden aandacht aan het Social Media beheer wordt gegeven. Zoals gezegd zijn vele fans en potentiële klanten op bijvoorbeeld Facebook en Twitter te vinden. Met het inzetten van Social Media marketing maken we je zichtbaar, bereik je gemakkelijk potentiële klanten en houd je fans op de hoogte van actualiteiten. AndCode is als Social Media bureau gespecialiseerd in het Facebook beheer en uitzetten van campagnes, maar ook andere sociale platformen zoals Instagram en LinkedIn kennen geen geheimen voor ons. Social Media uitbesteden aan AndCode is dan ook niet alleen een slimme, maar tevens winstgevende investering. Wij hebben ervaring met de volgende platformen:

Herkenbaar? Je wilt…

• Hulp bij Social Media en of adverteren op Social Media
• Je fans op de hoogte houden van actualiteit
• Nieuwe potentiële klanten
• Op een laagdrempelige methode communiceren
• Je doelgroep snel bereiken

Waar wacht je op? Neem contact met ons op voor een gratis brainstormsessie met een van onze Social Media specialisten.

JOUW IDEEËN EN ONZE CODE

Met meer dan 15 jaar ervaring, vindt AndCode samen met jouw intelligente digitale oplossingen voor jouw ideeën. Bij AndCode werken we met mensen en aan projecten waar we in geloven. Door een helder design en intuïtieve werking, creëren we websites en applicaties waarbij de verbinding met de gebruiker voorop staat. AndCode is trots op haar code. We schrijven elegante code, simpel, modulair en georganiseerd. Op deze manier houden we onze code leesbaar, flexibel en makkelijk te onderhouden.

ONS TEAM

AndCode bestaat uit een team jonge gedreven mensen met expertises in development, design en marketing. We pakken graag nieuwe uitdagende projecten aan en samen zorgen we ervoor dat we de beste oplossing bieden voor jouw vraagstuk.

TECHNIEKEN

We werken met de nieuwste technologieën die beschikbaar zijn op het gebied van software ontwikkel- en marketing.

COMMUNICATIE

Bij ons staat jouw vraagstuk centraal. Wij voeren graag regelmatig overleg. Samen bepalen we de frequentie, want om tot een goed eindproduct of resultaat te komen is communicatie van groot belang.

Een goed idee? Wij denken met je mee!

    6+2