Website laten ontwikkelen

Webdesigner uit Groningen

Een nieuwe WordPress website laten maken, waar ga je beginnen? Het aanbod van webdesigners is behoorlijk groot. Maar met welke webdesigner uit Groningen wil jij zaken doen voor jouw webdesign? Met wie wil jij sparren? Wie begrijpt wat jij wilt met als uitgangspunt de bezoeker? Wie helpt jou met het maken van de website.

Wij ontwikkelen bij AndCode Groningen geen websites omdat wij dat eenmaal kunnen. Wij ontwikkelen en ontwerpen websites omdat wij dat leuk vinden en weten wat jij en jouw bezoekers willen. Op die manier behalen wij samen resultaten die jij voor ogen hebt. Op maat, en ze zijn nog mooi ook.

Waarom een nieuwe WordPress website?

Je bent ondernemer en wilt een betaalbare vliegende start. Of je huidige website is toe aan een grondige opfrisbeurt. Wij als developers en designers maken samen met jou een (strategisch) plan zodat jij weet waar je aan toe bent en ziet dat wij jouw doel begrijpen. Uiteraard kun je ook een kijkje nemen in ons portfolio.

AndCode Groningen ontwikkelt informatieve websites op diverse custom management systemen (CMS) waaronder het CMS WordPress, Prestashop etc.. Webshop ontwikkelen wij op het CMS Magento. WordPress is een open source platform welke doorontwikkeld is voor en door de gebruiker. Hierdoor is het beheer van WordPress eenvoudig, waardoor je weinig tot geen beheerkosten zult hebben. Een aantal voordelen van dit systeem:

• eenvoudig teksten, foto’s, Youtube video’s, PDF’s en links plaatsen
• met 1 klik nieuwe pagina’s toevoegen (onbeperkt)
• snel modules uploaden voor meer functionaliteit
• overzichtelijke structuur
• makkelijk naar Facebook, Twitter, LinkedIn verwijzen

Tijd om kennis te maken

Heb je plannen voor een nieuw project of bedrijf? Wil je een WordPress website laten maken, doorontwikkelen of laten beheren? Heeft jouw huidige website een kritische blik nodig? Doe eens gek, laat je verrassen en mail ons.

JOUW IDEEËN EN ONZE CODE

Met meer dan 15 jaar ervaring, vindt AndCode samen met jouw intelligente digitale oplossingen voor jouw ideeën. Bij AndCode werken we met mensen en aan projecten waar we in geloven. Door een helder design en intuïtieve werking, creëren we websites en applicaties waarbij de verbinding met de gebruiker voorop staat. AndCode is trots op haar code. We schrijven elegante code, simpel, modulair en georganiseerd. Op deze manier houden we onze code leesbaar, flexibel en makkelijk te onderhouden.

ONS TEAM

AndCode bestaat uit een team jonge gedreven mensen met expertises in development, design en marketing. We pakken graag nieuwe uitdagende projecten aan en samen zorgen we ervoor dat we de beste oplossing bieden voor jouw vraagstuk.

TECHNIEKEN

We werken met de nieuwste technologieën die beschikbaar zijn op het gebied van software ontwikkel- en marketing.

COMMUNICATIE

Bij ons staat jouw vraagstuk centraal. Wij voeren graag regelmatig overleg. Samen bepalen we de frequentie, want om tot een goed eindproduct of resultaat te komen is communicatie van groot belang.

Een goed idee? Wij denken met je mee!

    6+2