SEA | Google AdWords specialist nodig?

Zoekmachine adverteren Groningen

Google AdWords is Zoekmachine Marketing, ook wel Search Engine Advertising (SEA) genoemd, zijn betaalde advertenties in zoekmachines. Het doel van online adverteren is om de juiste bezoekers te bereiken. Je kunt dit zelf gaan doen of uitbesteden aan een certified AdWords specialist uit Groningen. Een campagne starten is meer dan alleen een account aanmaken. Dit doe je door het gebruik van de juiste zoekwoorden en advertentieteksten, in combinatie met de juiste producten en diensten. Hierbij wordt er in aanvang ontwikkeld op kwaliteit, cpc, ctr e.d.. Uiteraard is het belangrijk de campanges te blijven onderhouden. Zo verbetert de kwaliteit van elke lopende campagne, waarbij de klikkosten zo laag mogelijk worden en blijven.

Snel nieuwe klanten op uw website

Zoekmachine adverteren is belangrijk op het moment dat de website in de organische zoekresultaten voor te weinig bezoekers zorgt of je wordt op de verkeerde zoekwoorden gevonden. Zoekmachine adverteren oftewel Google AdWords is dan een uitkomst omdat het direct resultaat oplevert. AndCode Groningen heeft de kennis om samen de resultaten te behalen die jij voor ogen hebt. Kun je niet wachten en wil je een SEA quickscan? Dat kan, laat het ons weten en we nemen vandaag nog contact met je op.

Wat kan AndCode Groningen voor je betekenen?

AndCode kan zowel de adviserende rol als de uitvoerende rol invullen. Als certified Google AdWords Specialist ontwikkelen wij rendabele campagnes om snel sprongen te maken.

Wanneer je bijvoorbeeld goed gevonden wordt, maar bezoekers kopen niets, dan adviseren wij niet om met Google Adwords te starten maar eerst te kijken naar bijvoorbeeld de website usability. Als de website in orde is, dan adviseren wij om met betaalde advertenties te starten. Samen kijken wij naar een mix van de beste advertentie methodes en strategieën zodat dit het beste resultaat voor jou oplevert.

Naast de verschillende kanalen om te adverteren op internet zoals Google, Bing of social media adviseren wij jou ook met het inzetten van andere kanalen zoals: Google  retargeting, Google Shopping, Display Advertising, YouTube adverteren en Facebook Ads. Zoekmachine adverteren (Google AdWords) wordt uitgevoerd door onze collega’s in Sneek.

Google Partners accreditatie

Google Partners zijn online marketingbedrijven die gecertificeerd zijn door Google. De Google Partner-badge geeft aan dat wij een gecertificeerde specialist zijn, ons bedrijf gezond is, onze opdrachtgevers tevreden en dat wij continue kennis ontwikkelen op het gebied van online marketing.

Tijd om kennis te maken

Vooraf kunnen wij je een indicatie geven met de te behalen resultaten. Dat is wel zo prettig en zo weet je of jouw investering opweegt tegen de te verwachten resultaten. Neem contact met ons op en laat je verrassen.

JOUW IDEEËN EN ONZE CODE

Met meer dan 15 jaar ervaring, vindt AndCode samen met jouw intelligente digitale oplossingen voor jouw ideeën. Bij AndCode werken we met mensen en aan projecten waar we in geloven. Door een helder design en intuïtieve werking, creëren we websites en applicaties waarbij de verbinding met de gebruiker voorop staat. AndCode is trots op haar code. We schrijven elegante code, simpel, modulair en georganiseerd. Op deze manier houden we onze code leesbaar, flexibel en makkelijk te onderhouden.

ONS TEAM

AndCode bestaat uit een team jonge gedreven mensen met expertises in development, design en marketing. We pakken graag nieuwe uitdagende projecten aan en samen zorgen we ervoor dat we de beste oplossing bieden voor jouw vraagstuk.

TECHNIEKEN

We werken met de nieuwste technologieën die beschikbaar zijn op het gebied van software ontwikkel- en marketing.

COMMUNICATIE

Bij ons staat jouw vraagstuk centraal. Wij voeren graag regelmatig overleg. Samen bepalen we de frequentie, want om tot een goed eindproduct of resultaat te komen is communicatie van groot belang.

Een goed idee? Wij denken met je mee!

    6+2