SEO | Zoekmachine optimalisatie

SEO | Zoekmachine specialist in Groningen

Bij zoekmachine optimalisatie, ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd, verbeteren wij de gratis zoekresultaten in zoekmachines van jouw website. AndCode Groningen is jouw zoekmachine specialist en zorgt ervoor dat jouw website goed vindbaar wordt in de meest gebruikte zoekmachines. Met zoekmachine optimalisatie is het doel zoveel mogelijk relevant verkeer (nieuwe en terugkerende bezoekers) gratis naar je website toe te leiden. Wij als online marketing specialisten zijn door jou in te zetten als zoekmachine specialist. Zoekmachine optimalisatie is ten opzichte van Google AdWords een langer termijn proces.

Is SEO | zoekmachine optimalisatie belangrijk?

Je kunt Google AdWords inzetten, met verschillende campagnes en campagne soorten, om op een korte termijn veel bezoekers naar je website leiden. Je betaald dan voor iedere bezoeker die via een advertentie op jouw website terecht komt. Op zich is dit een goede methode als je bijvoorbeeld een tijdelijke aanbieding hebt of gewoon direct meer bezoekers wilt. Met Google AdWords boek je direct resultaat. Het nadeel van Google AdWords is dat je advertentiekosten betaald, stop je met adverteren dan verlies je ook direct bezoekers op je website.

Het inzetten van zoekmachine optimalisatie is voor langer termijn zeer interessant. Hierdoor ontvang je gratis een continue stroom van nieuwe en terugkerende bezoekers, en bij de juiste strategie steeds meer. Bij een goede website conversie (Het totaal aantal bestellingen gedeeld door het totaal aantal website bezoeken *100% = de conversieratio van een webshop) creëer je bij meer bezoekers direct ook meer omzet.

Als strategie kun je er dus voor kiezen om de goed converterende focus zoekwoorden die je in Google AdWords gebruikt te laten optimaliseren met zoekmachine optimalisatie. Op termijn ben je dan op die focus zoekwoorden gratis goed vindbaar en kun je de kosten voor AdWords naar beneden gaan bijstellen.

Wat kan AndCode Groningen voor je betekenen?

AndCode is zoekmachine specialist en kan zowel de adviserende- als uitvoerende rol op zich nemen wanneer het gaat over zoekmachine optimalisatie. Samen bespreken we welke strategie we gaan uitvoeren om jouw doelen te behalen. Daarnaast kijken wij als online marketing specialisten verder dan alleen SEO zoekmachine optimalisatie.

Gratis zoekmachine analyse voor jouw website?

Na het lezen van deze tekst kun je uiteraard niet wachten om samen met ons aan de slag te gaan. Voordat we elkaar teleurstellen voeren wij eerst een vrijblijvende zoekmachine analyse uit. Op die manier weten we exact hoe jouw website of webshop ervoor staat en kunnen we concreet afspraken maken over de te behalen doelen.

Tijd om kennis te maken

Vooraf kunnen wij je een indicatie geven met de te behalen resultaten. Dat is wel zo prettig en zo weet je of jouw investering opweegt tegen de te verwachten resultaten. Neem contact met ons op en laat je verrassen.

JOUW IDEEËN EN ONZE CODE

Met meer dan 15 jaar ervaring, vindt AndCode samen met jouw intelligente digitale oplossingen voor jouw ideeën. Bij AndCode werken we met mensen en aan projecten waar we in geloven. Door een helder design en intuïtieve werking, creëren we websites en applicaties waarbij de verbinding met de gebruiker voorop staat. AndCode is trots op haar code. We schrijven elegante code, simpel, modulair en georganiseerd. Op deze manier houden we onze code leesbaar, flexibel en makkelijk te onderhouden.

ONS TEAM

AndCode bestaat uit een team jonge gedreven mensen met expertises in development, design en marketing. We pakken graag nieuwe uitdagende projecten aan en samen zorgen we ervoor dat we de beste oplossing bieden voor jouw vraagstuk.

TECHNIEKEN

We werken met de nieuwste technologieën die beschikbaar zijn op het gebied van software ontwikkel- en marketing.

COMMUNICATIE

Bij ons staat jouw vraagstuk centraal. Wij voeren graag regelmatig overleg. Samen bepalen we de frequentie, want om tot een goed eindproduct of resultaat te komen is communicatie van groot belang.

Een goed idee? Wij denken met je mee!

    6+2